Otok Krk - Njivice

Dođite kao gost, otiđite kao prijatelj.

Njivice

Njivice su najmlađe mjesto na otoku Krku, razvile su se upravo zahvaljujući turizmu. Godine 1930. izgrađen je prvi hotel i time je pokrenuta preobrazba malog ribarskog sela u danas jedno od snažnijih turističkih središta na otoku Krku. U središtu mjesta smještena je mala lučica uz čije se rubove na obje strane protežu plaže. Tu se odvija središnji dio života Njivica: uz brojne restorane, kafiće i slastičarnice.

Pored blagih prirodnih uvijeta kojima se odlikuju Njivice te smještajne infrastrukture na zavidnoj razini, Njivice svojim posjetiteljima nude zabavne sadržaje na otvorenom koji su na programu gotovo svakodnevno. Tako možete upoznati tradicijski foklor , poslušati koncertne klape, promenadne koncerte puhačkih orkestara. Tijekom ljetnih perioda, mjesna galerija ugošćuje izložbe renomiranih umjetnika.

Njivice su ljetovalište u kojem ćete provesti potpuno opušten odmor i zacjelo će Vas pozvati da ponovno dođete.


Fotografije i tekstovi preuzeti s web stranice TZ Općine Omišalj.

Aktivni odmor

Plaže

Šljunčane, kamenite i pješčane. Ima ih u samome mjestu, uz hotele ili pak u obližnjim skrivenim uvalama, što je idealno za one koji više vole osamu i mir. Tu je i nudistička plaža smještena u blizini auto-kampa u Njivicama.

Konjički klub Njivice

U neposrednoj blizini Njivica pruža vam mogućnost aktivnog odmora za djecu i odrasle rekreativno jahanje na prekrasnim terenima za jahače sa i bez iskustva za djecu šetnje na konju u ograđenom prostoru uz vodiča opuštanjem u prirodi upoznajte zelenu stranu otoka

Sportovi

U Njivicama se pružaju brojne sportske aktivnosti: tenis, mini golf, stolni tenis, košarka, boćanje. Osobito je atraktivna ponuda zabave na moru, od igara do vožnje gliserom, skuterom, skijanja, surfanja ili pak leta padobranom.

Biciklističke staze i šetnice

Daška apartmani 2014. © Sva prava pridržana | Dizajn & hosting ARTISdizajn | POLITIKA PRIVATNOSTI